Skoči na glavno vsebino
Select Page
100 let AZM
Logotip - center za razvoj kadrov Korak

Srednje šole za odrasle

S pridobljenim znanje, izboljšajte svoje zaposlitvene možnosti in vašo konkurenčnost na trgu! Nikoli ni prepozno. Pridobite nova znanja za poklic, ki vas veseli, na Andragoškem zavodu Maribor – Ljudski univerzi, kjer smo za vas pripravili pestro paleto srednješolskih programov za odrasle in mladostnike, s katerimi lahko pridobite formalno srednješolsko izobrazbo. Vsak srednješolski program pri nas je usmerjen predvsem k pridobivanju praktičnih znanj, ki vam bodo pomagali do vaše boljše poklicne uspešnosti. Hkrati pa vas bomo v prijetnem okolju spodbujali k napredovanju in pridobivanju novih znanj ter k osebnostnemu razvoju.
Prihodnost je v vaših rokah! Izberite pravi srednješolski program za vas!

Programi poklicnega tečaja trajajo eno leto in so namenjeni kandidatom, ki so uspešno končali štiri letnike gimnazije ali strokovne šole (brez mature). Zato so udeležencem priznani splošnoizobraževalni predmeti iz predhodnega izobraževanja in imajo v programu le strokovne module s praktičnim usposabljanjem z delom.

Poklicni tečaj je torej druga pot do naziva strokovne izobrazbe, za katerega obstaja tudi štiriletni program srednjega strokovnega ali tehniškega izobraževanja.

Za vas smo pripravili programe:

IZKORISTITE MOŽNOST SOFINANCIRANJA ŠOLNINE

Javni razpis za sofinanciranje šolnin

Javni štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad RS je objavil Javni razpis za sofinanciranje šolnin za dvig izobrazbene ravni. Dodatne informacije dobite pri naših svetovalcih v Svetovalne središču, kjer se lahko oglasite osebno. Lahko pa nas tudi...

Izbrano za vas

Na Andragoškem zavodu Maribor – Ljudski univerzi nudimo raznovrstno izobraževalno ponudbo prilagojeno različnim ciljnim skupinam. Tu lahko na enem mestu najdete vse vsebine, ki so namenjene posebej vam.
Dostopnost